-30%

Set mop rotativ si galeata cu stoarcere automata

Prețul inițial a fost: 115.00 lei.Prețul curent este: 79.99 lei.

Availability: Out of Stock

Set mop rotativ si galeata cu stoarcere automata Buse mopset XL este un sistem de curățare eficient și practic, conceput pentru a face procesul de curățare mai rapid și mai ușor. Acesta este compus dintr-un mop rotativ cu 360 de grade, o găleată cu o capacitate de 20 de litri și o stoarcere automată. Mopul …

SKU: 000099
Availability: Out of Stock
Share:

Stoc epuizat

Set mop rotativ si galeata cu stoarcere automata

Buse mopset XL este un sistem de curățare eficient și practic, conceput pentru a face procesul de curățare mai rapid și mai ușor. Acesta este compus dintr-un mop rotativ cu 360 de grade, o găleată cu o capacitate de 20 de litri și o stoarcere automată.

Mopul rotativ are un design special cu o capcană de 360 de grade, care permite utilizatorului să curățe în unghiuri dificile și să ajungă la suprafețe greu accesibile. Mopul este făcut dintr-un material textil durabil, care poate fi utilizat pentru a curăța o varietate de suprafețe, inclusiv podelele, pereții și alte suprafețe dure.

Găleata are o capacitate mare de 20 de litri și poate fi folosită pentru a stoca apă și soluție de curățare. De asemenea, aceasta este proiectată cu un sistem de stoarcere automată, care permite utilizatorului să stoarcă mopul fără a fi nevoie să-l stoarcă manual. Acest lucru face procesul de curățare mai eficient și mai rapid, eliminând nevoia de a stoarce manual mopul și reducând timpul și efortul necesar pentru curățare.

Sistemul de curățare Buse mopset XL este foarte ușor de utilizat și poate fi folosit în orice cameră sau zonă din casă. De asemenea, este ușor de depozitat și poate fi ascuns într-un dulap.

În general, acest sistem de curățare este un instrument excelent de curățare, care face curățarea mai eficientă și mai rapidă, eliminând necesitatea de a stoarce manual mopul și oferind un proces de curățare mai igienic și mai convenabil.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Set mop rotativ si galeata cu stoarcere automata”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *