Pachet cadou Odorizant Eyfel Pepene Galben + sapun Eyfel Pepene galben

25.90 lei

Availability: Out of Stock

Odorizant de camera Eyfel cu aroma de pepene galben 120ml si sapun cu aroma de pepene galben.

“Prietenii sunt ca pepenii: incerci o suta si alegi doi, trei.” – Confucius

Fabricat in Turcia.

Pentru comenzi telefonice: 0770 735 466
Email: contact@parfumeyfel.ro

SKU: EYF0029-1
Availability: 0 Out of Stock
Share:

Stoc epuizat

Odorizant de camera Eyfel cu aroma de pepene galben 120ml si sapun cu aroma de pepene galben.

Parfumul de camera Eyfel cu aroma de pepene galben este un produs pentru interior. Bucura-te de un miros placut, atat acasa cat si la birou, in camere de hotel, receptii, sali de conferinta etc. In functie de temperatura ambientala cat si de mediul utilizat, efectul parfumului Eyfel de  pepene galben poate persista intre 4 si 6 saptamani. Sticla patrata Eyfel 120ml.

Instructiuni: Scoateti capacul negru, apoi cel transparent, atasati din nou capacul negru si introduceti betele in interiorul sticlei. Cu trecerea timpului betele vor absorbi automat uleiurile esentiale si vor raspandi mirosul parfumului din interior. Puteti schimba numarul de bete in functie de cat de puternic doriti sa fie parfumul folosind intre 1 si 4 bete.

Atentie! Cititi instructiunile înainte de utilizare. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de caldura, scantei, flacari deschise, suprafete fierbinti. Fumatul interzis! A nu se utiliza in prezenta femeilor insarcinate, a sugarilor si a persoanelor cu probleme respiratorii. Nu respirati deasupra recipientului. Evitati contactul direct cu pielea. Poate cauza alergii. Ingrediente: 30% alcool etilic, parfum 15-30%.

Fabricat in Turcia.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pachet cadou Odorizant Eyfel Pepene Galben + sapun Eyfel Pepene galben”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *