Odorizant de camera Eyfel Ocean + odorizant auto Eyfel Ocean

25.90 lei

Availability: Out of Stock

Odorizant de camera Ocean 120 ml + odorizant auto Eyfel Ocean 10 ml.

“Plimbandu-te pe o faleza intelegi ca sunt oceane sub frunti ca si sub cer.” – Victor Hugo

Fabricat in Turcia.

Pentru comenzi telefonice: 0770 735 466
Email: contact@parfumeyfel.ro

SKU: EYF0027-1
Availability: 0 Out of Stock
Share:

Stoc epuizat

Odorizant de camera Ocean 120 ml + odorizant auto Eyfel Ocean 10 ml.

Parfumul de camera Eyfel Ocean este un produs pentru interior. Bucura-te de un miros placut, atat acasa cat si la birou, in camere de hotel, receptii, sali de conferinta etc. In funcție de temperatura ambientala cat și de mediul utilizat, efectul parfumului Eyfel Ocean va dura intre 4 și 6 saptamani. Sticla patrata Eyfel 120ml.

Instrucțiuni: Scoateți capacul negru, apoi cel transparent, atasati din nou capacul negru si introduceti betele in interiorul sticlei. Cu trecerea timpului bețele vor absorbi automat uleiurile esențiale și vor raspandi mirosul parfumului din interior. Puteți schimba numarul de bețe in functie de cat de puternic doriti sa fie parfumul folosind intre 1 si 4 bete.

Atentie! Cititi instructiunile înainte de utilizare. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de caldura, scantei, flacari deschise, suprafete fierbinti. Fumatul interzis! A nu se utiliza in prezenaa unei femei insarcinate, a sugarilor și a persoanelor cu probleme respiratorii. Nu respirați direct. Evitați contactul direct cu pielea. Poate cauza alergii. Ingrediente: 30% alcool etilic , parfum 15-30%.

Odorizant de camera Eyfel Ocean. Un parfum poate spune multe despre proprietarul sau. Este potrivit pentru orice locuinta, birou, camere de hotel, etc. Asa cum o persoana are propria ei amprenta olfactiva, la fel si fiecare locuinta trebuie sa fie diferita in functie de aromele Eyfel preferate. Decoreaza imaginea casei tale cu un miros placut si creeaza o atmosfera de bine si un sentiment relaxant pentru tine cat si pentru oaspeti tai. Colectia de parfumuri de casa EYFEL este bogata, multifacetata si cu siguranta iti va face viata sa aiba un gust special. Mai degraba simtul mirosului.

“Plimbandu-te pe o faleza intelegi ca sunt oceane sub frunti ca si sub cer.” – Victor Hugo

Fabricat in Turcia.

Pentru comenzi telefonice: 0770 735 466
Email: contact@parfumeyfel.ro

There are no reviews yet.

Be the first to review “Odorizant de camera Eyfel Ocean + odorizant auto Eyfel Ocean”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *