-20%

Odorizant camera Eyfel Fursecuri cu nuci 120ml

Prețul inițial a fost: 25.00 lei.Prețul curent este: 19.90 lei.

Availability: Out of Stock

Odorizant camera Eyfel cu aroma de Fursecuri cu nuci 120ml.

Fabricat in Turcia.

Pentru comenzi telefonice: 0770 735 466
Email: contact@parfumeyfel.ro

SKU: EYF5004
Availability: 0 Out of Stock
Share:

Stoc epuizat

Odorizant camera Eyfel cu aroma de Fursecuri cu nuci 120ml.

Parfumul de camera Eyfel cu aroma de Fursecuri cu nuci este un produs pentru interior. Bucura-te de un miros placut, atat acasa cat si la birou, in camere de hotel, receptii, sali de conferinta etc. In functie de temperatura ambientala cat si de mediul utilizat, efectul parfumului Eyfel de Fursecuri cu nuci poate persista intre 4 si 6 saptamani. Sticla patrata Eyfel 120ml.

Instructiuni: Scoateti capacul negru, apoi cel transparent, atasati din nou capacul negru si introduceti betele in interiorul sticlei. Cu trecerea timpului betele vor absorbi automat uleiurile esentiale si vor raspandi mirosul parfumului din interior. Puteti schimba numarul de bete in functie de cat de puternic doriti sa fie parfumul folosind intre 1 si 4 bete.

Atentie! Cititi instructiunile înainte de utilizare. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de caldura, scantei, flacari deschise, suprafete fierbinti. Fumatul interzis! A nu se utiliza in prezenta femeilor insarcinate, a sugarilor si a persoanelor cu probleme respiratorii. Nu respirati deasupra recipientului. Evitati contactul direct cu pielea. Poate cauza alergii. Ingrediente: 30% alcool etilic, parfum 15-30%.

Odorizant camera Eyfel Fursecuri cu nuci. Un parfum poate spune multe despre proprietarul sau. Este potrivit pentru orice locuinta, birou, camere de hotel, etc. Asa cum o persoana are propria ei amprenta olfactiva, la fel si fiecare locuinta trebuie sa fie diferita in functie de aromele Eyfel preferate. Decoreaza imaginea casei tale cu un miros placut si creeaza o atmosfera de bine si un sentiment relaxant pentru tine cat si pentru cei dragi.

Odorizant camera Eyfel cu aroma de Fursecuri cu nuci 120ml.

Fabricat in Turcia.

Pentru comenzi telefonice: 0770 735 466
Email: contact@parfumeyfel.ro

There are no reviews yet.

Be the first to review “Odorizant camera Eyfel Fursecuri cu nuci 120ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *