Odorizant auto Eyfel, aroma Padure Tropicala 10ml

7.99 lei

Availability: Out of Stock

Odorizant auto Eyfel Padure Tropicala 10ml.

Fabricat in Turcia.

Pentru comenzi telefonice: 0770 735 466
Email: contact@parfumeyfel.ro

SKU: 7OAPT10
Availability: Out of Stock
Share:

Stoc epuizat

Odorizant auto Eyfel Padure Tropicala 10ml

Parfumul auto Eyfel Padure Tropicala este un produs pentru interior sau pentru masina. Bucura-te de un miros placut, atat acasa cat si la birou sau in masina, in camere de hotel, receptii, sali de conferinta etc. In functie de temperatura ambientala cat si de mediul utilizat, efectul parfumului Eyfel Padure Tropicala poate persista intre 4 si 6 saptamani. Parfum cu snur Padure Tropicala 10 ml.

Instructiuni: Scoateti capacul cu snur, apoi cel transparent, atasati din nou capacul cu snur si lasati parfumul sa umple snurul. Cu trecerea timpului snurul si dopul vor absorbi automat uleiurile esentiale si vor raspandi mirosul parfumului din interior.

Atentie! Cititi instructiunile înainte de utilizare. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de caldura, scantei, flacari deschise, suprafete fierbinti. Fumatul interzis! A nu se utiliza in prezenta femeilor insarcinate, a sugarilor si a persoanelor cu probleme respiratorii. Nu respirati deasupra recipientului. Evitati contactul direct cu pielea. Poate cauza alergii. Ingrediente: 30% alcool etilic, parfum 15-30%.

Odorizant cu snur Eyfel Padure Tropicala. Un parfum de calitate ce elimita mirosul de tigara. Este potrivit pentru orice locuinta, birou, camere de hotel, masina etc. Asa cum o persoana are propria ei amprenta olfactiva, la fel si fiecare locuinta trebuie sa fie diferita in functie de aromele Eyfel preferate. Decoreaza imaginea casei tale cu un miros placut si creeaza o atmosfera de bine si un sentiment relaxant pentru tine cat si pentru cei dragi. Colectia de parfumuri de casa EYFEL.

Odorizante auto EYFEL originale.

Odorizant auto Eyfel Padure Tropicala 10ml. Odorizant pentru masina sau incaperi micute.

Fabricat in Turcia.

Pentru comenzi telefonice: 0770 735 466
Email: contact@parfumeyfel.ro

There are no reviews yet.

Be the first to review “Odorizant auto Eyfel, aroma Padure Tropicala 10ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *